Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο

power1Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο η χθεσινή ήττα απο τον Ερμή θα ειναι πιο ευεργετική από να κατακτούσαμε το super cup. Είπαμε, για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, και ψυχολογία ποδοσφαιριστών. Όταν θίγεις τον εγωισμό των μεγάλων ποδοσφαιριστών τότε τα αποτέλεσματα ειναι άμεσα.  Στα καλά του παιχνιδιού ειναι η επιστροφή του Αλωνεύτη, για να κλείσουν και κάποια στόματα, και ο τρόπος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν σαν να μην έλειψε ούτε και μια μέρα.

Ξεχνάμε το χθεσινό παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο μοναδικό στόχο που έχουμε την εισοδο μας στους ομίλους του Champions League. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Είμαστε σίγουροι οτι η ομαδα θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική σε αυτες τις αναμετρήσεις και εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα της. 

Μετά το παιχνίδι, εμεις οι γνωστοί, αχάριστοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, αρχίσαμε τα μουρμουρητά, ” ο Δωνης φταίει για όλα”,  “δεν κάμνει για την ομαδα μάς” κτλ. Τα γνωστά του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που δεν δεχόμαστε την ήττα οτι ειναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είπαμε ποτέ οτι ο Δωνης είναι ο μέντορας σε στήσιμο της ομάδας, αλλά έχει άλλα προτερήματα. Ξεχνούμε πως μας παραλαβε.

Εμεις λέμε να έχουμε υπομονή και είμαστε σε πολυ καλό δρόμο όταν ολοι μας είμαστε ενωμένοι. Στηρίζουμε ολοι την ομαδα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Το Σάββατο στον Αρχάγγελο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Αγ.Νάπα σε έναν φιλικό αγώνα όπου μεταξύ άλλων θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Τζιμπούρ.  Τον χρειαζόμαστε και αυτόν τον παίκτη για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας

Like
Share
Tweet