Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπάρχει προσήλωση στον στόχο

images (1)Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Για τα αγωνιστικά δεδομένα… «Εφραίμ και Καρλάο είναι στη διάθεση του Τόρστεν Φινκ. Από κει και πέρα οι Βινίσους, Αλωνεύτης και Κίσσας είναι στο στάδιο φυσιοθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ενώ οι Μαντούκα, Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνου και Ιωάννου κάνουν ατομικό πρόγραμμα»…

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα…  

«Υπάρχει μεν ένα έξτρα κίνητρο που έχει να κάνει με την ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή. Δεν πρέπει να το κατατάσσουμε στα καθοριστικά παιχνίδια όσον αφορά την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου. Υπάρχει προσήλωση στο στόχο και διακρίνεται μια συνεχής βελτίωση, ενώ άρχισε μια συνοχή στην έκφραση κάποιων χαρακτηριστικών του παιχνιδιού. Μπορούμε να δείξουμε μια πιο βελτιωμένη εικόνα και να πετύχουμε το στόχο μας. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, υπάρχει και το μικρό ενδεχόμενο να παίξει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμών. Είμαστε όμως ακόμα μακριά».

Για τη συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο της Βουλής για το θέμα με το φόρο θεάματος που πάει στο Δήμο Στροβόλου…

«Είναι ένα τεράστιο κονδύλι (300.000 ευρώ) που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πληρώνεται. Η ουσία είναι ότι αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να πηγαίνουν ως φόρος θεάματος.  Φορτώνουμε τα ταμεία ενός δήμου, σε ένα σημείο που τα σωματεία έχουν προβλήματα. Ήταν μια συνάντηση με θετικό πρόσημο και πλέον αναμένουμε τις επόμενες συναντήσεις»

Για τους ξένους διαιτητές και τη θέση του ΑΠΟΕΛ…

«Η όποια συζήτηση που έγινε δεν ήρθε ποτέ στα σωματεία ως απόφαση ή ως εισήγηση. Αυτό που λέμε είναι ότι όλοι πρέπει να σταθούν αντάξιοι των υποχρεώσεων τους. Αν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, θα τοποθετηθούμε. Δεν υπάρχει επίσημη εισήγηση από πλευράς ομοσπονδίας για να πρέπει να τοποθετηθούμε».

Like
Share
Tweet