Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες

Έμειναν ακόμη λίγες μέρες προετοιμασίας για την ομάδα μας και υπάρχουν ακόμη λίγες εκκρεμότητες στο ροστερ μας. Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες η ομάδα μας, θα δώσει το πρώτο φετινό της ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Λιθουανία. Υπάρχουν οι εκκρεμότητες του κεντρικού αμυντικού, το φορτσάτου επιθετικού και μπορεί και κάποιου αμυντικού χαφ.

Με την προσθήκη του ‘τρελάρα’ Ντε Βινσεντι η ομάδα μας γέμισε αρκετά κενά που είχαμε με πρώτο και μεγαλύτερο, των στημένων φάουλ.  Ένας κάλος Ντε Βινσεντι, μπορεί να σου βάλει άνετα 10+ γκολ και σε καθοριστικά παιχνίδια και αυτό μας δίνει λύσης στο εύκολο γκολ.

Εκείνο που βλέπουμε είναι ότι υστερούμε ακόμη στα αμυντικά καθήκοντα, φυσικά ο Καρλαο ακόμη να ενσωματωθεί στα φιλικά, αλλά πάλι θέλουμε η άμυνα μας είναι γρανίτης. Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι ευάλωτη. Είναι οι καλές άμυνες που μας δίνουν τις προκρίσεις κάθε χρόνο στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Εμείς είμαστε σίγουροι, ότι οι κινήσεις που γίνονται και θα γίνουν από την τεχνική ηγεσία και διοίκηση μας, είναι όλες προσεχτικές και θα δώσουν μεγάλη δυναμική στην ομάδα μας.

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας, επι κυπριακού εδάφους, θα γίνουν την ερχομένη Τέταρτη 04/07/2018 στο Μακάριο για την τιμητική του πρώην παιχταρά μας Ρικάρντο Φερνάντες.

Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να είμαστε όπως πάντα στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, για να αντλούν δύναμη από εμάς.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ

CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Υ.Γ. Να μην ξεχνάμε ότι οι προσθαφαιρέσεις στην ομάδα μας δεν σταματούν ΠΟΤΕ!!!

Like
Share
Tweet