Μηδαμινό Ρίσκο

Μέχρι αυτή την στιγμή, έχουμε κάνει τέσσερεις (4) μετάγραφες, με ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι εστί ΑΠΟΕΛ και Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης και η διοίκηση μας,  θέλουν να αποφύγουν τα παλιά λάθη, με αγνώστους ποδοσφαιριστές, που δεν προσαρμόστηκαν ποτέ στην Κυπριακή πραγματικότητα και έφυγαν σαν αποτυχημένοι, παρόλο που το βιογραφικό τους ήταν πλούσιο.

Θέλουν να μειώσουν όσο γίνετε περισσότερο το ρίσκο της μεταγραφής του κάθε ποδοσφαιριστή, που έρχεται στην ομάδα μας. Ο χρόνος προσαρμογής και η νοοτροπία του Αρχαγγέλου, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που συναντούσαν οι νέοι ποδοσφαιριστές μας τα τελευταία χρόνια, γιατί ο κορμός της ομάδας μας είχε χαθεί, λόγο των πολλών αλλαγών προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Στην φετινή μεταγραφική περίοδο, έχει αλλάξει αυτή η φιλοσοφία και στον Αρχάγγελο έρχονται ποδοσφαιριστές που ξέρουν όλα τα πιο πάνω και μπορούν άμεσα μπουν στο ‘πετσί’ της ομάδας μας. Αυτό θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη ομοιογένεια της ομάδας μας και στην γρηγορότερη επάνοδο στις επιτυχίες.

Πιστεύουμε ότι και οι επόμενες τέσσερις (4) μεταγραφικές μας κινήσεις, θα είναι με ποδοσφαιριστές που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια. Ο προπονητής μας, θέλει όσο γίνετε μηδαμινό ρίσκο στους νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα μας, για να μπορέσει να εφαρμόσει την φιλοσοφία του, όσο πιο γρήγορα γίνετε.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επανέρθει το συντομότερο στις επιτυχίες και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν φέτος, πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για το ΑΠΟΕΛ και την ιστορία του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ

ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet