Μηδέν!!!

number-0-black-hiΔεν είμαι απο τους οπαδούς ο οποίος θα ρίξει το φταίξιμο στον προπονητή αλλά έχω και τα όρια μου. Η αποψινή “απουσία” της ομάδας μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος έφερε όχι μόνο την απογοήτευση στα πρόσωπα των οπαδών μας, αλλά επίσης ερωτηματικά που γίνονταν παλαιότερα, ξαναεπαναλαμβάνονται στα μυαλά μας.

Ο σχηματισμός της ενδεκάδας μπορώ να πώ ήταν αναμενόμενος για να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ μας να κρατήσει την μάχη του κέντρου αλλά η μή χρησιμοποίηση του Αλωνεύτη στην αρχική 11άδα, μπλοκάρισε τον Πιέρο να βρεί τις ευκαιρίες που χρειαζόμασταν. Άποψη δική μου αυτό που έγραψα πιο πάνω αλλά φάνηκε και στο παρελθόν ότι το δίδυμο Πιέρος – Αλωνεύτης βγάζει φωτιά.

Πλεόν η κατάκτηση μεταφέρεται για το επόμενο μας παιχνίδι όπου με αντιμετωπίζουμε την “αιώνιο” μας αντίπαλο σε ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο για να πνάσουμε και να προετοιμαζόμαστε για τις 24/5 όπου θα κατακτήσουμε το double.

Επιβάλλεται η χρησιμοποίηση Μπερτόγλιο πίσω απο τον επιθετικό και όχι το σκάρτεμμα του Βίνι. Βάντερ να καθήσει πάγκο και πλέον τα φτερά μας να αποτελούνται απο Εφραίμ – Αλωνεύτη.

… ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ

ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ

ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕ

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ…

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet